Welke 6 soorten schoenen moet elke vrouw in de kast hebben?

Source: Pixabay

 

Iedereen heeft gelukkig meerdere soorten schoenen in de kast. Alleen al vanwege de verschillende seizoenen, heb je diverse typen schoeisel nodig. En ook voor het mooi natuurlijk! Hieronder een overzichtje van de meest praktische schoenen zodat je altijd iets passends hebt bij elke gelegenheid.

 

1. Klassieke zwarte pumps
Dit is een musthave voor je garderobe. Zelfs al draag je ze niet vaak, mooie zwarte pumps zijn een investering waard. Koop de beste kwaliteit die je je kunt veroorloven. Dat zie je er altijd vanaf. Bovendien zijn duurdere pumps ook het meest comfortabel om te dragen. Berg ze netjes op in hun eigen doos als je ze niet draagt.

 

2. Converse All Star Sneakers
Aan de andere kant van de schaal als je het over pumps hebt: Converse gympies! Dit zijn de meest ideale sneakers, al generaties lang, geschikt voor elk seizoen. Volgens website Kortingbox zijn Converse gympen het ideale fashion statement voor powervrouwen! Wist je deze gymschoenen al bijna 100 jaar oud zijn? In eerste instantie waren ze puur ontworpen als sportschoenen, voor basketbal vooral, maar sinds de jaren 50 draagt iedereen ze. Converse All Stars hebben de unieke kwaliteit dat ze zowel vintage als trendy zijn. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in alle denkbare kleuren, geschikt voor mannen en vrouwen. Veel celebs dragen Converse, ze zijn gewoon rock & roll!

Vintage style, meet style icons. @Yarashahidi and @salemmitchell pair the old with the new in LA. #ForeverChuck #Converse A post shared by Converse (@converse) on Feb 15, 2017 at 12:25pm PST

 

3. Laarzen of enkellaarsjes
In de winter zijn goede laarzen onontbeerlijk. Ze houden je voeten en je enkels heerlijk warm, ook superhandig voor op de fiets. Je kunt kiezen voor platte laarzen of laarzen met een hakje. Let er bij echte winterlaarzen wel op dat de zool behoorlijk dik is. Dan isoleert het beter en blijven je voeten beter warm.

 

4. Warme pantoffels
In het verlengde van de laarzen voor de winter zijn een paar degelijke, warme pantoffels ook nooit weg. Veel vrouwen hebben vaak koude voeten. Het is niet goed om de hele dag op schoenen te lopen, bovendien wil je bepaalde schoenen maar altijd te graag uitschoppen zodra je thuis komt. Pantoffels dus, lekker behaaglijk.

In my cozy slipper boots under my cozy unfinished blanket which will be hopefully finished very soon, in my cozy place wrapped up under the softest @weareknitters wool 😍. . Stunning Hattie @petalshed asked me to share some of my fav colour combos, this is three of them ☝🏻 PINk NATURAL and GREY 💕 @crochetbyredagape @holly_pips @lazydaisyjones fancy sharing your favourite colours with us 💕 A post shared by Sharna + Crochet Artist (@sweet_sharna) on Mar 8, 2017 at 10:48am PST

 

5. Elegante flatjes
Die kleine platte flatjes, ook wel ballerina’s genoemd, zijn heel handig voor zowel een nette outfit als bij een spijkerbroek. Koop een mooi paar in zwart of wit, die kleuren combineren het gemakkelijkste. Het voordeel van flatjes is ook dat je gemakkelijk een paar meeneemt. Er zijn flatjes die je min of meer kunt opvouwen, dat past zo in je handtas. Dan kun je snel wisselen als je nieuwe schoenen toch meer knellen als je had gedacht.

 

6. Sandaaltjes voor de zomer
Open sandaaltjes zijn een musthave voor de zomer. Als je naar het strand gaat, kies je voor platte sandalen. Ga je lekker shoppen of stappen, dan zijn open sandalen of slingbacks heel elegant. Aan het begin van de zomer trakteer je jezelf op een pedicure behandeling, lak je teennagels en je bent klaar voor de zomer!

Eigenlijk is op de vraag: “welke schoenen moet elke vrouw in de kast hebben” het beste antwoord: “heel veel” natuurlijk!